Как да оползотворите екскурзия в Мармарис, Турция

Как да оползотворите  екскурзия в Мармарис, Турция
12 Август 2015 г.
Мармарис е едно от онези места, които могат да се похвалят с всякакви неща – чисти плажове, отлично ветроходство, приключенски спортове, ресторанти от висок клас, интензивен нощен живот с дискотеки и нощни клубове от световна класа, разкошни местни вина и средиземноморско слънце. Да не говорим за историята! Има само няколко места в света с такава историческа красота.Разбира се, ако за първи път ви предстои екскурзия до Мармарис, Турция, то вероятно ви интересува какво можете да правите там, за да си прекарате наистина страхотно и почивката ви да бъде пълноценна. Именно поради тази причина сме подбрали няколко неща, които можете да правите, докато сте в Мармарис, Турция.
Един ден можете да прекарате на плажа Ичмелер.
Ичмелер е красив  плажен курорт, намиращ се само на 8 км от големия и оживен курорт Мармарис. Боровите гори се вливат в цялата атмосфера на Средиземно и Егейско море, а плажа е наистина живописен на фона на величествените планини…
Освен да се разходите или попечете, също така, можете да се възползвате от възможността да се забавлявате с някой от водните спортове и игри, които се предлагат там.
Втори ден можете да отделите за разходка до Далян, Каунос.
Далян е като чудо на природата, където морето и езерото се сливат. Районът е известен със златистия си плаж Изтузу, Карета Каретас, лековитите далянски кални бани и древния град Каунос.
Трети ден – посетете остров Седир – острова на Клеопатра
Остров Седир е известен още и като Островът на Клеопатра. Той е известен със своите кристално чисти води и отличен плаж със златист пясък.
Мармарис - аква паркове
Едва ли представите ви за почивка са свързани единствено с обикалянето и разглеждането на забележителности. Има и по-модерни забавления, които можете да съчетаете с традиционното разглеждане на красиви места, когато сте на почивка.
Аква парковете са страхотен начин да се забавлявате през 4-ти ден от ваканцията ви в Мармарис, Турция.
Сафари Тур с джип
Сафари туровете с джип са една от най-популярните атракции в Мармарис. Чудесен начин да отбележите пети ден от ваканцията си! Можете да се насладите на пътуването сред мръсотия, прах, павирани пътища и всичко характерно за един приключенски сафари тур с джип в Мармарис.


 
всички новини ›
Турция
01 Юни 2017 г.
Иска ви се да разгледате Дубай, но смятате, че една почивка или екскурзия до тази толков...
25 Май 2017 г.
Къде се намира столицата на Португалия няма да ви обясняваме. Щом сте решили да се отпра...
12 Май 2017 г.
Решението дали сами да организирате почивката си в Дубай или да се доверите на някоя тур...