Четири причини да изберете почивка в Португалия

24 Януари 2017 г.
Обиколили сте близките държави, отпочивали сте няколко пъти в Гърция или Турция, стигнали сте дори до Дубай? Иска ви се нещо екзотично, непознато, но все пак в границите на Европа?
Ами тогава си организирайте една екскурзия до Португалия с http://dari-tour.com/!

4 причини да изберете почивка в Португалия

 
*Екзотична и малко позната

Въпреки, че Португалия се намира в Европа и се посещава от милиони туристи от цял свят, за нас българите тази страна е все още непозната. Българският турист се насочва към по-популярни дестинации като Италия, Испания, Франция, но незнайно защо подминава Португалия. А страната е красива, с древна култура и изключително много архитектурни, исторически и природни забележителности, които си струва да се видят.

*Добри цени

В Португалия цени са поносими за българския турист, а ако резервирате своята почивка или екскурзия в Португалия предварително в някоя туристическа агенция като http://dari-tour.com/ ще ви излезе още по-изгодно.

*Вкусна храна

Тук ще вкусите истинска, домашно приготвена храна, която няма да съсипе определения ви бюджет. Португалия е страна, в която заведенията за бързо хранене не са почит за сметка на заведенията, които предлагат вкусна, домашно приготвена храна, така че можете да доставите наслада на сетивата си с традиционни ястия като калдо верде (супа от картофи и зеле), ароз а кабидела (пиле с ориз) или бакаляу (пържена треска)

*Красиви и древни градове

Трудно ще ви е да обиколите всички популярни градове в Португалия, но можете да направите първи опит избирайки една екскурзия до Португалия.
При първото си посещение задължително трябва да разгледате Лисабон. Градът е не само столица на Португалия, но и най-големият град и единствената европейска столица, която е разположена на брега на Атлантическия океан. Обиколката на Лисабон, с неговите безброй забележителности ще ви впечатли изключително много. Освен Лисабон не пропускайте да посетите дори само за няколко часа Порто, Синтра, Фатима, Авейра. А следващият път (защото сме сигурни, че ще се върнете отново в Португалия) Мадейра, Гимараеш, Албуфейра ще ви очакват, за да ви пленят с красотата си.
 
 
 
 
 
всички новини ›
Португалия
01 Юни 2017 г.
Иска ви се да разгледате Дубай, но смятате, че една почивка или екскурзия до тази толков...
25 Май 2017 г.
Къде се намира столицата на Португалия няма да ви обясняваме. Щом сте решили да се отпра...
12 Май 2017 г.
Решението дали сами да организирате почивката си в Дубай или да се доверите на някоя тур...