Екскурзия до Будапеща

3 дни / 2 нощувки
Автобус
Галерия снимки
Дата Цена Резервация
24.11.2023 от 420 лв. Резервация
1 ден: Пазарджик – Будапеща
Отпътуване 05.00ч. от Пазарджик,Старата Автогара/магазин Била/ за Унгария. Пристигане в Будапеща , по желание / срещу допълнително заплащане  25 евро ( с торта и шампанско ) / - разходка с корабче по Дунава  . Настаняване в хотел. Нощувка .

2 ден:  Будапеща
Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод с продължителност около 3,5-4 часа : Площада на героите ,  най-стария градски парк в света, с намиращия се на неговата територия архитектурно-исторически ансамбъл Войда Хуняд, Зоопарка и Банята 'Сечени' ;  бул. 'Андраши' с невероятното си богатство от еклектика на архитектурни стилове и неговата перла - Будапещенската опера ; река Дунав  с най-емблематичните мостове и прилежащите брегови ивици и техните забележителности ; Парламентa - едно от най-големите и красиви Парламентарни здания в света; Програмата продължава на територията на Будайската крепост с Кралския дворец и дворцовата градина, както и новите архитектурни елементи на територията на Палата, реконструирани неотдавна по фото-документи, в рамките на Националната Програма Хаусман: декоративните фонтани на Замъка, новото превъплъщение на двора Csikós с Kралската конюшня и школата по езда, зданието на дворцовата охрана и бароковия фонтан на крал Матияш. Разходката  ни отвежда към Палата Шандор и Кармелитския двор, а след това по главната улица на крепостта - ул. 'Тарнок',  достигайки  до Рибарските кули, с храма на Матяш и площада 'Св.Троица'. Свободно време за посещение на Коледния базар.  Нощувка .

3 ден: Будапеща - Гьодьольо - Пазарджик
Закуска. Екскурзия до Гьодьольо (Gödöllő) на 30 км от Будапеща. Посещение на двореца на Сиси  Отпътуване за България. Пристигане вечерта .
 
Цената е валидна при група от 40 туристи.
Туристическата агенция си запазва правото на промени на цените и последователността на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Туроператорът има сключена застраховка „Отговорност на туроператора"
  • Транспорт с  туристически автобус;
  • 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Будапеща;
  • екскурзоводско обслужване;
  • медицинска застраховка ;
  • Аудио слушалки при панорамната обиколка в Будапеща– 3 евро на човек
  • Разходка с корабче по Дунав в Будапеща – 25 евро /с торта и шампанско/
  • Вход  за двореца на Сиси  - 5600Фт. /~ 15Евро./ човек
ТА "Дари Тур" има сключена застраховка отговорност на туроператора в ЗК "Евро Инс" АД.
Оферта № Е1136
Бюлетин