За ден спомен от Дубай...

21 05 2020 г.
За ден спомен от Дубай...
    "Седим на топлия пясък на плажа Джей Би Ар в свободния ден и лекият бриз, идващ директно от Персийския залив нежно разхлажда кожата. Слънцето се отразява в изумителните стъклени фасади на луксозните хотели по световно известната крайбрежна алея на Дубай и подчертава белотата на най-новото и най-високо Виенско колело на фона на ослепително синьото небе.      
    Сутринта успяхме да направим едно страхотно пазаруване в един от най-големите молове в света. Май се повтарям "най-, най-", но така е в Дубай – те държат всичко да е „Най!“. Особено приятно е, когато успеем да уцелим големите намаления и се сдобием с модели на световните марки на  привлекателни цени. Ето това е автентичното усещане на истинските шопинг маниаци.

    За довечера сме планирали вечеря в специално местно ресторантче, което предлага интересни морски видове, които аз лично съм виждала само в кулинарните предавания, приготвени от световни шефове. 
    А за утре, по програма, имаме целодневна екскурзия в Абу Даби. В Дубай е супер лукс, но в Абу Даби „мирише на пари“ – затаяваме дъх в очакване...."

 
Всички новини

Дубай

Бюлетин