За ден спомен от Дубай...

За ден спомен от Дубай...
21 Май 2020 г.
    "Седим на топлия пясък на плажа Джей Би Ар в свободния ден и лекият бриз, идващ директно от Персийския залив нежно разхлажда кожата. Слънцето се отразява в изумителните стъклени фасади на луксозните хотели по световно известната крайбрежна алея на Дубай и подчертава белотата на най-новото и най-високо Виенско колело на фона на ослепително синьото небе.      
    Сутринта успяхме да направим едно страхотно пазаруване в един от най-големите молове в света. Май се повтарям "най-, най-", но така е в Дубай – те държат всичко да е „Най!“. Особено приятно е, когато успеем да уцелим големите намаления и се сдобием с модели на световните марки на  привлекателни цени. Ето това е автентичното усещане на истинските шопинг маниаци.

    За довечера сме планирали вечеря в специално местно ресторантче, което предлага интересни морски видове, които аз лично съм виждала само в кулинарните предавания, приготвени от световни шефове. 
    А за утре, по програма, имаме целодневна екскурзия в Абу Даби. В Дубай е супер лукс, но в Абу Даби „мирише на пари“ – затаяваме дъх в очакване...."

 
всички новини ›
Дубай на неустоими цени
02 Юни 2020 г.
    Ако сте на остров Пукет за първи път трябва определено да разгледате ...
21 Май 2020 г.
    "Седим на топлия пясък на плажа Джей Би Ар в свободния ден и лек...
21 Май 2020 г.
    Нашата програма за Дубай включва посещение на най-известния пазар за ...