Почивки Португалия

Почивка Лисабон и Алгарве
Почивка Лисабон и Алгарве
09.09.2021, 16.09.2021 ...
цена от 1462 лв.
Самолетни
Самолетни
Почивка в Коща дa Капарика
Почивка в Коща дa Капарика
30.08.2021, 06.09.2021 ...
цена от 1464 лв.
Самолетни
Самолетни
Почивка в Лисабон и Фигейра да Фош
Почивка в Лисабон и Фигейра да Фош
19.05.2022, 26.05.2022
цена от 1429 лв.
Самолетни
Самолетни
Португалия - екзотична и древна

 
Ако търсите вълнуващо изживяване, което ще остане завинаги в спомените и сърцата ви, разгледайте офертите за почивки и екскурзии до Португалия от Дари Тур.

Португалия е една от най-интересните и вълнуващи страни в света и към нея целогодишно се отправят милиони пътешественици, които искат да се потопят в нейната история, да разгледат многобройните и забележителности и да опитат от уникалната домашна кухня, която само португалците могат да предложат.

Разположена на западното крайбрежие на Иберийския полуостров, страната може да ви предложи много приятен, топъл климат, невероятно красива природа, древна история, чисти плажове, страхотна кухня и щипка екзотика, която няма да откриете никъде другаде в Европа.

Лисабон (столицата на Португалия) е сред най-посещаваните градове в страната и има защо. Градът ще ви впечатли с архитектурни стилове, умело вплетени във вълнуваща симбиоза, с готическите си катедрали, с малките си, странни улички (сякаш застигали във времето), с огромните си, зелени паркове и разбира се с уникалната си фадо музика, която ще ви влюби в себе си.

Подарете си една вълнуваща екскурзия до Лисабон и се насладете на забележителностите на този древен и уникално красив град.

Искате да видите още от Португалия?
Разгледайте офертите за почивки и екскурзии, които ви предлагат от Дари Тур и резервирайте сега - няма да съжалявате нито за секунда!

От туристическата агенция са ви подготвили посещения в едни от най-вълнуващите и интересни градове в Португалия като Лисабон, Фатима, Назаре, Обидош, Порто и къде ли още не.
Всяко ваше желание ще бъде изпълнено, всяка ваша мечта ще се превърне в реалност, а магията на Португалия ще остане завинаги в сърцата ви!

Тук ще забравите всичките си грижи и ще изживеете своята слънчева, иберийска приказка. А когато за вашата екскурзия или почивка се грижи солидна фирма като Дари Тур, насладата от почивката ви ще е още по-пълна и незабравима.
 

 
14 Юли 2021 г.
Една от основните туристически атракции в Абу Даби е Ferrari World. Първият и основе...
14 Юли 2021 г.
Кипър може да е малък остров, но едно от нещата, което прави страната много специална,...
14 Юли 2021 г.
Мислите ли, че знаете всичко, за Дубай? Е, помислете отново, защото се обзалагаме, че на...