Условия за записване

Общи условия за заявяване на резервация, записване и заплащане
За да резервирате екскурзия, отворете страницата на избраната от Вас екскурзия и натиснете бутон "Резервирай", който се намира под информацията за екскурзията или до всяка дата в секция "дати и цени". Следвайте стъпките, за да създадете заявка за резервация. Натиснете бутона „изпрати“. След като направите това, ще получите потвърждение на резервацията при наличие на свободни места.
Окончателното записване за съответната екскурзия става срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните екскурзии или 50% от стойността на самолетните екскурзии и сключен писмен договор за организирано пътуване. Заплащането на 100% от стойността на пакета се извършва съгласно условията на сключения договор за организирано пътуване.

Необходими документи
За страните от Европейския съюз, както и за Сърбия, Албания, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора, Швейцария, Лихтенщайн, Норвегия и Исландия е необходима валидна лична карта. За екскурзиите до останалите страни е необходим задграничен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщането. За Русия, Индия, Шри Ланка, Китай, Виетнам и Камбоджа е необходима и виза. Неодходими са и медицинска застраховка, както и съответната изискуема сума дневни пари. Няма други специфични медицински и здравни изисквания. За лица под 18 г., пътуващи непридружени от родителите им, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната. Чужди граждани, желаещи да пътуват с „Дари Тур”, трябва да се информират  за режима на техните страни със страните, включени в съответната екскурзия, и да имат предвид, че, ако са влезли в България с лек автомобил, трябва, преди да напуснат страната, да оставят транспортното средство на митнически паркинг и да носят със себе си документ, удостоверяващ този факт.
 
Бюлетин