Фонтанът в Дубай е най-голямата хореографска система за фонтани в света

04 11 2021 г.
Фонтанът в Дубай е най-голямата хореографска система за фонтани в света
Фонтанът в Дубай е най-голямата хореографска система за фонтани в света и е хореографиран от ръководителите зад танцувалното водно шоу на The Bellagio в Лас Вегас.
Само Дубай би съчетал хипнотизиращо шоу на фонтан с най-доброто пазаруване и най-високия небостъргач в света ... 

Проектирана от ръководителите на танцовото водно шоу на The Bellagio в Лас Вегас, версията на Дубай е по-голяма и по-добра от всичко, виждано някога преди да я направи най-големият музикален фонтан в света. 

Разположени в центъра на Дубай, на езерото Бурдж Халифа пред мола Дубай, танцуващите фонтани привличат тълпи от туристи, въоръжени със смартфони всеки ден - и то с основателна причина. Водните струи достигат височина до 150 метра, оживени от осветлението на 6000 мощни светлини и 50 цветни проектора.

Сливайки се в хармония и разнообразна комбинация узика от класическа до съвременна поп, репертоарът на фонтаните включва всички велики изпълнители от Уитни Хюстън и Майкъл Джексън до Андреа Бочели и Сара Брайтман.

Спектаклите се провеждат ежедневно и продължават до пет минути. Не се притеснявайте, ако пропуснете двете представления за обяд, показани в 13:00 и 13:30 (13:30 и 14:00 в петък), защото вечерните шоута се провеждат на всеки половин час от 18:00 до 23:00.

Шоуто може да се види от различни места в центъра на Дубай, а най-популярното място за това е на крайбрежната алея край мола Дубай.
Само след едно посещение ще разберете защо това е най-популярната туристическа атракция в града. Освен това е силно пристрастяващо, така че гарантираме, че ще останете да гледате втори път ... и вероятно още един след това 
Всички новини

Дубай

Бюлетин