ROYAL INN 4

Програма: Нова година 2024 в Белград

4 дни / 3 нощувки
Белград, Сърбия
Галерия снимки


Таблици с цени

дата
30.12.2023
възр. в двойна стая
единична стая
трети възрастен  в стая
785 лв.1085 лв.635 лв.

ROYAL INN 4
ХОТЕЛ ROYAL INN е построен през 1883 година и е най-старият хотел в Белград. Намира се на улица Kralja Petra, една от най-старите улици в Белград, която е под защитата на държавата, а самата улица е като уникална изложба от различни архитектурни стилове, като барок, сецесион, арт деко, модернизъм, ориенталски стил и др. Намира се в сърцето на старата част на Белград, в близост до главната пешеходна и търговска улица Кнез Михайлова, както и до площад Република и крепостта Калемегдан. Хотелът разполага с 97 стаи, които са оборудвани, за да задоволят всички нужди на съвременните гости и да осигурят пълен комфорт. Всяка стая разполага с минибар, телевизор с безплатен достъп до кабелна телевизия и безплатен Wi-Fi интернет. Хотелът разполага с ресторант и кафе-бар, където гостите могат да се отпуснат и да опитат ястия от традиционната кухня. За закуска ресторантът предлага богато меню от шведска маса. Хотелът предлага обмяна на валута на рецепцията и безплатен паркинг. Хотел Royal Inn има приятна и уютна атмосфера и осигурява най-високо ниво на обслужване, което гарантира на гостите приятен престой.
 


1 ДЕН – 30.12.2023
Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07.30ч.
Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград. Пристигане в Белград след обяд. Настаняване в избрания хотел. Свободно време за самостоятелна разходка и пазар в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк.
Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
 
2 ДЕН – 31.12.2023
Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Белград с местен екскурзовод: преминаване в Нови Белград през Бранков мост над река Сава, Нови Белград, хълма Дедине – най-елитния квартал в Белград, Къщата на Цветята, където е гроба на някогашния председател на СФРЮ – Йосиф Брос Тито и неговата съпруга Йованка. Посещение на най-големият православен храм на Балканите – „Свети Сава”. Изграждането на храма все още не е завършено, началото му започва през 1894г. В близост до храма се намират Народната библиотека на Сърбия, малката църква „Свети Сава” и паметника на Карагеорги Петрович-Караджордже, сръбски вожд и основоположник на династията на Караджорджевичите. Продължаване на панорамната обиколка: бул. Освобождение, бул. Крал Милан, площад Славия, площад Теразийе. Посещение на крепостта Калемегдан, разположена на висока скала на десния бряг на река Сава при вливането и в река Дунав. Днес на нейната територия се намират Военният музей, Обсерваторията, Зоологическата градина, парк с алеи за разходка, комплекс за спорт и развлечения. Свободно време.
Подготовка за празничната вечер.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотел MAJESTIC 4* с музика на живо, богато меню и включена консумация на местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия).
Нощувка.

3 ДЕН – 01.01.2024
Закуска. Свободно време в Белград или по желание екскурзия до Нови Сад (с допълнително заплащане).
Нови Сад - столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време с възможност за обяд. Връщане в хотела в Белград. Свободно време.
Нощувка.
 
4 ДЕН – 02.01.2024
Закуска. Напускане на хотела до 11.00ч.Отпътуване за България. Пристигане в София след обяд.

ПРИ ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ отпада включената в пакета медицинска застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.

НЕОБХОДИИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:
 • валидна лична карта или задграничен паспорт.
 • за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
 • за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
 • депозит в размер на 200 лева на човек при записване
 • доплащане до 30.11.2023г.
ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
 • до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
 • от 29 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на на 50% от общата цена на туристическия пакет
 • от 14 до 10 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 80% от общата цена на туристическия пакет
 • от 9 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията – НЯМА
 • Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:
  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.
 • Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
 • За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
 • Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
 • Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
 • За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им
 • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
 • Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
 
Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗАД Лев Инс.
 • 3 нощувки
 • 3 закуски (блок маса)
 • 1 стандартна вечеря (блок маса) вечери в ресторанта на хотела
 • празнична новогодишна вечеря (на сервиране) с включена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика в ресторанта на хотел MAJESTIC
 • разходи от личен характер
 • ползване на паркинг
 • организиран трансфер с автобус София – Белград - София: 115 лева на човек при група минимум 30 души
 • застраховка Медицински разходи за чужбина – 5 лева (при лимит на покритие 5000 евро)
 • застраховка Отмяна на пътуване
ТА "Дари Тур" има сключена застраховка отговорност на туроператора в ЗК "Евро Инс" АД.
Оферта № П822
Бюлетин