Шест причини да изберете остров Пукет за почивка

Шест  причини да изберете остров Пукет за почивка
21 Юни 2019 г.
Защо остров Пукет е толкова популярен сред туристите от цял ​​свят? Има много причини, ще цитираме само шест основни:
  • Голямата почивка на плажа... Плажовете на Пукет са невероятно чисти - те се следят строго. Водата на брега на острова е топла и удобна за плуване по всяко време на годината. В допълнение към големите туристически плажове, тук има много уютни кътчета, където туристите идват рядко, така че дори и в разгара на сезона винаги можете да намерите усамотен плаж - ваш собствен рай.
  • Разумна цена. Въпреки факта, че остров Пукет се счита за един от най-скъпите курорти в Тайланд, той се вписва добре в повечето бюджети. Този уникален островен рай е много по-евтин от европейските морски курорти. В допълнение, красотата на Пукет (и на цяла Тайланд) е, че всеки тук може да си позволи  да отседне в луксозен хотел или луксозна вила с частен басейн и да спести пари. Да живеете в малка къща за гости близо до плажа струва 30 евро на вечер. Много забавно. Не пропускайте Пукет със сигурност!
  • На острова можете да се занимавате с всякакви дейности на открито - от гмуркане и сърфинг до езда на слонове и колоездачна обиколка в джунглата. Морският риболов е друго популярно забавление на остров Пукет. Островът разполага с воден парк.
  • Любителите на пазаруването ще се насладят на разходки през търговски центрове и фабрики, където се произвеждат перлени бижута и стилни аксесоари от крокодил, както и екзотични пазари.
  • А вечерта можете да планирате да посетите известните кабарета на Пукет, културното шоу "Siam Niramit" или борбата на тайландските боксьори. И разбира се, ако говорим за Пукет, е невъзможно да не споменем нощния живот. Много клубове от висок клас, в които всяка вечер са най-добрите диджеи от цял ​​свят, няма да оставят безразлични тези, които обичат да се забавляват до сутринта.
  • Пукет е не само неудържимо денонощно забавление, но и истинско съкровище от естествени и създадени от човека чудеса. Определено трябва да посетите наблюдателната площадка близо до плажа Най Харн, да се изкачите до Храма на Големия Буда и да отидете в храма Чалонг, да се разходите из ботаническата градина.
всички новини ›
Тайланд
02 Юни 2020 г.
    Ако сте на остров Пукет за първи път трябва определено да разгледате ...
21 Май 2020 г.
    "Седим на топлия пясък на плажа Джей Би Ар в свободния ден и лек...
21 Май 2020 г.
    Нашата програма за Дубай включва посещение на най-известния пазар за ...