Шест причини да изберете остров Пукет за почивка

21 06 2019 г.
Шест  причини да изберете остров Пукет за почивка
Защо остров Пукет е толкова популярен сред туристите от цял ​​свят? Има много причини, ще цитираме само шест основни:
  • Голямата почивка на плажа... Плажовете на Пукет са невероятно чисти - те се следят строго. Водата на брега на острова е топла и удобна за плуване по всяко време на годината. В допълнение към големите туристически плажове, тук има много уютни кътчета, където туристите идват рядко, така че дори и в разгара на сезона винаги можете да намерите усамотен плаж - ваш собствен рай.
  • Разумна цена. Въпреки факта, че остров Пукет се счита за един от най-скъпите курорти в Тайланд, той се вписва добре в повечето бюджети. Този уникален островен рай е много по-евтин от европейските морски курорти. В допълнение, красотата на Пукет (и на цяла Тайланд) е, че всеки тук може да си позволи  да отседне в луксозен хотел или луксозна вила с частен басейн и да спести пари. Да живеете в малка къща за гости близо до плажа струва 30 евро на вечер. Много забавно. Не пропускайте Пукет със сигурност!
  • На острова можете да се занимавате с всякакви дейности на открито - от гмуркане и сърфинг до езда на слонове и колоездачна обиколка в джунглата. Морският риболов е друго популярно забавление на остров Пукет. Островът разполага с воден парк.
  • Любителите на пазаруването ще се насладят на разходки през търговски центрове и фабрики, където се произвеждат перлени бижута и стилни аксесоари от крокодил, както и екзотични пазари.
  • А вечерта можете да планирате да посетите известните кабарета на Пукет, културното шоу "Siam Niramit" или борбата на тайландските боксьори. И разбира се, ако говорим за Пукет, е невъзможно да не споменем нощния живот. Много клубове от висок клас, в които всяка вечер са най-добрите диджеи от цял ​​свят, няма да оставят безразлични тези, които обичат да се забавляват до сутринта.
  • Пукет е не само неудържимо денонощно забавление, но и истинско съкровище от естествени и създадени от човека чудеса. Определено трябва да посетите наблюдателната площадка близо до плажа Най Харн, да се изкачите до Храма на Големия Буда и да отидете в храма Чалонг, да се разходите из ботаническата градина.
Всички новини

Тайланд

Бюлетин