Екскурзия до Кавала и о-в Тасос

3 дни / 2 нощувки
Автобус
Галерия снимки
Дата Цена Резервация
05.09.2022 от 175 лв. Резервация
22.09.2022 от 175 лв. Резервация
Ден 1
Тръгване в 07.00 ч. сутринта от паркинга при храм-паметник „Ал.Невски”, София. Пътуване към Гърция. Пристигане в град Кавала около обяд. Настаняване в хотел. Пешеходна обиколка на Кавала с разглеждане на забележителностите в новата и старата част на града: Кметството, Библиотеката, Тютюневата къща, Имарета, Къщата на Мехмет Али, Църквата Панагия, Крепостта, от която се открива чудесна панорама. Свободно време. Нощувка в Кавала.

Ден 2
Закуска. Свободно време в Кавала или по желание – еднодневна екскурзия до о-в Тасос. Пътуване с автобус до гр.Керамоти и след това с ферибот до гр.Лименас, главен град на острова. Автобусна обиколка на о-в Тасос, като по пътя се наслаждаваме на безкрайната плажна ивица с красиви плажове и кристално чисти води. Разглеждане на Манастира “Св.Архангел Михаил”. Продължаваме обиколката на острова. Свободно време в гр.Лименас. Пътуване с ферибот Лименас – Керамоти. Връщане в Кавала. Нощувка в Кавала.

Ден 3
Закуска. Свободно време в Кавала. Около обяд – тръгване за България, като по пътя се разглеждат останките от древния град Филипи и Църквата на “Св.Лидия” – първата покръстена жена европейка-християнка. Пътуване към България. Пристигане в София вечерта.


 

ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 30% ОТ СТОЙНОСТТА НА ЕКСКУРЗИЯТА.
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 10 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 45 ЧОВЕКА

ПРИ ГРУПА ОТ 30 ДО 44 ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е 195 лв

  • 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Кавала 
  • транспорт с туристически автобус, екскурзоводско  обслужване и  водач  от  ТО;
  • Застраховки с включена защита при COVID 19
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Баланс“– с покритие до 20 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.  
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 100 000 лв. Застарователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.  
  • Allianz - Допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застарователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.  
  • Застраховки без защита при COVID 19
  • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 10 000 евро - 5 лв (за лица до 70 год.), 10 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
  • екскурзията до о-в Тасос: 15 евро (осъществява  се  при подходящи метеорологични условия и при минимум  15 човека);
Оферта № Е918
Бюлетин