Нова Година 2022 в Кушадасъ

6 дни / 4 нощувки
Кушадасъ, Турция
Автобус
Галерия снимки
Кушадасъ e красив курортен град, разположен на брега на живописен залив, с лазурно море, широки пясъчни плажове и луксозни хотели, съчетаващ красива природа, история и култура, наследство от множество цивилизации от древността насам. Модерното име на града произлиза от думата Куш (птица) и Ада (остров), което означава "птичи остров" и  е свързано с един малък остров, осеян с гнезда на птици.
Кушадасъ е отправна точка и за посещение на Къщата на Дева Мария, която е прекарала последните години от живота си  тук; древният град Ефес - вторият Рим в разцвета си; едно от 7-те чудеса на света - храмът на Артемида; древния град Троя, природния феномен Памуккале.
 
Колоритният нощен живот в Кушадасъ отговаря напълно на всеки вкус и предпочитания; барове с традиционна турска музика, изпълнявана на живо, модерни клубове с хитова музика, дискотеки, които ще Ви държат във вихъра на купона до малките часове на нощта... А мястото, където се сместват ориенталски ритми, техно басове, балканска музика и модерни стилове е едно – Бар Стрийт - ‘улицата с барове и дискотеки’.
 
Едно нетрадиционно място за посрещане на Нова Година, но с перфектното обслужване, пищни фойерверки и добро настроение, това ще остане незабравимо преживяване и може би покана за лятото.
 
28.12.2021 Отпътуване от в 19:00 ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”, от Стара Загора – 20:00 ч. ЖП гара по маршрут Капитан Андреево – Чанаккале. Преминаване с ферибот през протока Дарданели, който свързва Мраморно и Егейско море.
29.12.2021 Пристигане в Кушадасъ. Настаняване в хотелите. Обяд. Свободно време . Вечеря. Нощувка.
30.12.2021 Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
31.12.2021 Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии. Обяд. Новогодишна гала вечеря с богато меню, неограничено количество безалкохолни и алкохолни напитки и атрактивна празнична програма. Нощувка.
01.01.2022 Късна закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии. Обяд. Вечеря. Нощувка.
02.01.2022 Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България.

Плащане:
  • Депозит – 130 лева при записването
  • Окончателно плащане – до 02.12.2021

Цената е калкулирана при група от 40 човека.
Необходими документи - задграничен паспорт. За деца, пътуващи без един или двама родители се изисква нотариално заверено пълномощно
  • Транспорт с лицензиран автобус
  • Четири нощувки в избрания хотел на съответната база
  • Новогодишна вечеря
  • Медицинска застраховка
  • Водач по време на пътуването
  • Допълнителни екскурзии
  • Разходи от личен характер
COVID-19 информация към 01.10.2021
За влизане в Турция и връщане обратно в България се изисква представяне на един от следните възможни документи:
1. Документ(сертификат), потвърждаващ, че са изминали 14 дни от извършена ваксинация най-малко с две дози (единична доза за Johnson & Johnson) от ваксините, одобрени от Световната здравна организация или Турция.
2. Официален документи, потвърждаващ, че са изминали най-малко 28 дена от първия положителен PCR тест, в рамките на последните 6 месеца за лицата преболедували SARS CoV-2.
3. Отрицателен резултат от  PCR тест, проведен до 72 часа преди влизане в страната.
4. Отрицателен резултат от  бърз антиген тест, проведен до 48 часа преди влизане в страната.
Децата на възраст под 12 години са освободени от задължението за представяне на PCR/антигенен тест и сертификат за ваксинация при влизане в страната.
ТА "Дари Тур" има сключена застраховка отговорност на туроператора в ЗК "Евро Инс" АД.
Оферта № Е585
Бюлетин