Нова Година - остров Бали и Сингапур c полет от София

13 дни / 10 нощувки
Бали, Индонезия
Самолет
Галерия снимки
Дата Цена Резервация
Нова година в Индонезия - остров Бали и Сингапур
 
с Търкиш Еърлайнс от София
Дата на заминаване: 23.12.2023
 
Първи ден (23.12.2023) - София - Истанбул
Заминаване от София в 21:30 ч. за Бали през Истанбул. Кацане на летището в Истанбул в 23:55 ч.

Втори ден (24.12.2023) - Истанбул - Бали
Излитане от Истанбул в 01:45 ч. Пристигане на международното летище в Денпасар в 18:55 часа. Посрещане от представител на фирмата-партньор и трансфер до хотела. Настаняване в избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Трети ден (25.12.2023) - Бали
Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.

Четвърти ден (26.12.2023) - Бали
Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия (срещу доплащане - 98 EUR) – посещение на Bali Safari Marine Park, пакет JUNGLE HOPPER. Над 120 животински вида живеят в парка, вкл. комодски варан, орангутани, балийска мейна и много други. Ще се насладите на шоу с различни животни, вкл. големи котки и слонове. Нощувка.

Пети ден (27.12.2023) - Бали
Закуска. Целодневна екскурзия (включена в цената) – трансфер до оризовите полета Jatiluwih и храма Улун Дану, на брега на езерото Бератан, на около 50 км от Денпасар. Обяд. Продължаваме към храма Танах Лот, който е свързан с балийската митология от векове. Той е един от седемте морски храма. Виждат се един от друг като верига по югозападното крайбрежие на острова. Това свещено място е силно повлияно от индуизма. Нощувка.

Шести ден (28.12.2023) - Бали
Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия (срещу доплащане - 54 EUR) – храм Uluwatu и вечерно шоу с танци Kecak, разказващи част от епоса Рамаяна. Нощувка.

Седми ден (29.12.2023) - Бали
Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия (срещу доплащане - 54 EUR) – трансфер до Карангасем и посещение на един от най-забележителните храмове – Lempuyang, наречен „Портите на Рая“. Намира се в планина със същото име, на 1175 м над морското равнище, където небето и земята се докосват. Продължаваме към Tirta Gangga, бивш кралски дворец в източната част на острова. Нощувка.

Осми ден (30.12.2023) - Бали
Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия (срещу доплащане - 182 EUR) – круиз до о-в Лембонган. Вълнуваща разходка с луксозен катамаран. Отпътува се от пристанището на Беноа в 09:15 ч. Акостираме в Hai Tide Beach Resort, където имате 5 часа, за да се насладите на плаж, шнорхелинг в тропическите води на залива и разходка из прекрасните зелени градини. Предлагат се допълнително каяк, парасейлинг, гмуркане. Включен обяд на барбекю до басейна. Нощувка.

Девети ден (31.12.2023) - Бали
Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия (срещу доплащане - 40 EUR) – трансфер до селището Батубулан и посещение на фабриката Batik за боядисване на текстил и дрехи. Продължаваме към селището Celuk, център за сребърна и златна ръчна бижутерия. Спира се в Убуд и Кинтамани, като по пътя има фото пауза на Пенелокан.Стигаме до Tampak Siring. Посещение на храма Тирта Емпул. Новогодишна вечеря – с доплащане. Нощувка

ЧЕСТИТА НОВА 2024 ГОДИНА!

Десети ден (01.01.2024) - Бали
Закуска. Свободно време. Нощувка

Единадесети ден (02.01.2024) - Бали - Сингапур
Закуска. Трансфер и полет до Сингапур. Нощувка в Pan Pacific Singapore 5 * (или подобен).

Дванадесети ден (03.01.2024) - Сингапур - Истанбул
Закуска. Обзорна обиколка на Сингапур (включена в цената) – Марина Бей, Еспланадата, Китайския квартал, Парка Мерилион. Трансфер до летището за полет на Turkish Airlines в 23:35 часа за Истанбул.

Тринадесети ден (04.01.2024) - Истанбул - София
Пристигане в Истанбул в 06:10 часа. Свързващ полет за София в 08:45 часа. Кацане в София в 09:05 часа.
Допълнителни екскурзии

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1.  Плащания:
Авансово плащане – 50 % от общата сума при записване;
Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване;
 
2. Необходими данни за всички пътуващи* :

Три имена на латиница по международен паспорт;
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин; Номер на паспорт и дата на валидност;
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.

3.   Анулационни срокове:

3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка, е до 60 дни преди датата на пътуването.

3.2. При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50 % от  цената на пътуването. Важи и за предплатените екскурзии.

3.3. Ако направената анулация е от 29 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100 % от цената на пътуването. Важи и за предплатените екскурзии.
При неявяване за полет, неустойката е в размер на 100 % от цената на пътуването.

 
ВАЖНО:
 • Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени. Цените на горивата в програмата за  Тайланд са калкулирани с параметри $700/тон и 1 евро = 1,2 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по- късно от 21 дни преди датата на заминаване за чартърните полети или към момента на издаване на билетите за групата, когато полетите са с Турски авиолинии.
 • Авиокомпанията си запазва правото да актуализира часовете на излитане и кацане, за което туроператорът ще информира своевременно пътниците..
 • Възможно е да настъпят промени. Тур операторът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от оператора причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
 • За пътуване до Индонезия и Сингапур се изисква международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизане в страната. Не се изискват допълнителни ваксини
 • За деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да се носят оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители или непътуващият родител са съгласни детето да излезе в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, трябва да се предостави актът за раждане на детето, както и копие от него. Документите ще послужат пред българските гранични власти..
 • Чужденци, влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт. Условията за влизане в Тайланд на граждани от трети страни следва да се проверят лично. Туроператорът не носи отговорност за изисквания, различни от тези за български граждани.
 • Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайтсърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора
Забележка:
 • Посочените цени са ексклузивни за обявения период.
 • Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 12
*(Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 21 дни преди отпътуване).
 • Пътуването е подходящо за хора с ограничена подвижност.

Важно:
*Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на  нови изисквания и разпоредби.
*Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

*За допълнителни екскурзии препоръчваме предварително записване за гарантиране на местата и по-добра организация. Провеждат се на английски език, като по-големите групи са с превод на български. Цените на екскурзиите подлежат на препотвърждение от агенцията-партньор на място.
 

 Важно: Агенцията си запазва правото да прави промени в програмата, ако настъпят събития, независещи от нея - метеорологични условия, промяна от старана на авиокомпанията или от местния партньор и други фактори извън нейния контрол.
 • Самолетен билет София – Истанбул – Денпасар – Сингапур – Истанбул – София с Turkish Airlines с включен 23 кг. чекиран и 7 кг ръчен багаж;
 • Полет Денпасар – Сингапур с включен 23 кг регистриран багаж;
 • Летищни такси;
 • Трансфери летище – хотел – летище в Бали и Сингапур;
 • 1 нощувки със закуски в Банкок в хотел Pan Pacific Singapore 5 * (или подобен);
 • 9 нощувки със закуски на остров Бали в избрания хотел;
 • Еднодневна екскурзия на Бали - Оризовите полета – храма Бедугул – Танах Лот, с включен обяд; 
 • Обзорна екскурзия на Сингапур;
 • Водач, придружаващ групата при минимум 16 пътуващи и помагащ с превода на екскурзиите на място;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро  на човек на ЗАД „Уника“.
 • Разходи от личен характер;
 • Виза за Индонезия при пристигане – 500 000 IDR (около 40 евро);
 • Новогодишна вечеря, ако има задължителна;
 • Допълнителни услуги и екскурзии по програмата;
 • Застраховка за хора над 65 г.: 66-70 г. с покритие 10 000 евро – доплащане 5 евро; 71-75 г. с покритие 5 000 евро – доплащане 5 евро; 76-79 г. с покритие 4 000 евро – доплащане 8 евро; от 80 г. с покритие 2 000 евро – доплащане 6 евро;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“ - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и  срока за анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
 • Такса към самолетния билет (ако има такава към момента на издаване на билетите за цялата група)
Оферта № П807
Бюлетин