Нова Година в Скопие

3 дни / 2 нощувки
Автобус
Галерия снимки
Дата Цена Резервация
31.12.2021 от 370 лв. Резервация
1 ДЕН
Отпътуване от Сoфия от паркинга пред стадион Васил Левски в 08:00 часа. Маршрут: София - Кюстендил – Гюешево – Скопие. Настаняване в хотел Continental 4* в Скопие. Туристическа програма в града: посещение на църквата „Св. Спас”, гроба на Гоце Делчев,крепоста Кале и разходка из Старата Чаршия.
Връщане в хотела и подготовка за вечерта.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка. 

2 ДЕН
Закуска. Разходка в новата част на Скопие- посещение на църквата „Св. Климент Охридски”, площад Македония с новоизградените паметници, част от проекта „Скопие 2014” и домът музей на Майка Тереза.
Следобед допълнителна екскурзия по желание до езерото Матка - Отпътуване за каньона на река Треска, посещение на манастира „Св.Андрей” и едно от най-красивите изкуствено създадени езера (язовир) – Матка. Манастирът се намира на самия бряг на езерото, скрит между стръмни и високи скали. „Св. Андрей” е изграден през 1389 г. от втория син на крал Вукашин – Андреаш, брат на Крали Марко.
Връщане в хотела.
Вечеря. Нощувка

3 ДЕН 
Закуска. Свободно време в Скопие. Отпътуване за България преди обяд. Пристигане в София късния следобяд. 
ЦЕНИ човек в двойна стая DELUXE единична стая DELUXE дете до 12г. (с 2 ма възрастни)
Цени за записване до 15.11.2021 370 лв. 420 лв. 275 лв.
Цени за записване след 15.11.2021 395 лв. 445 лв. 299 лв.
 

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 35 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки. 
Хотела разполага с безплатен паркинг за своите гости.


ЗА ХОТЕЛА:
Хотел Continental разполага с 200 единични и двойни стаи, включително 6 апартамента, и възможност за тройни стаи при поискване. Всички стаи отговарят на разнообразните изисквания на своите гости и съвременните стандарти на висококласна хотелиерска услуга. Всички стаи са оборудвани с безплатен WI FI интернет, сателитна телевизия, мини бар, сейф, климатик с контрол на температурата, директни телефонни линии и сешоар.
Националният ресторант с капацитет 200 места се намира на приземния етаж на хотела. В тази удобна и климатизирана банкетна зала ви предлагаме богат избор от чуждестранни и местни храни и напитки. Тук гостите могат да избират богатия избор от ястия, както от национални, така и от международни кухни.
Бар Фонтана е удобно място, където можете да се насладите на релаксираща напитка след вкусна храна.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:
▪валидна лична карта или задграничен паспорт.
▪за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
▪за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

▪депозит в размер на 50 лева на човек при записване
▪доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.
 
ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
▪до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
▪от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит
▪от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет
▪от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 
▪Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 30 души пътуващи с автобус.
▪Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:
*20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
*7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.
▪Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
▪За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
▪Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
▪Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
▪Срок за записване: до запълване на свободните места.
▪Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
▪За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
▪Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
▪Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
▪Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
 


 
*2 нощувки в хотел CONTINENTAL4*, Скопие
*2 закуски,
*1 стандартна вечеря (супа, основно ястие с гарнитура, салата и десерт. Не са включени напитки)
*1 празнична новогодишна вечеря (на сервиране) с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки 
*транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/;
*водач от фирмата организатор;
*медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро

 
*входни такси за туристическите обекти
*PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването)
*екскурзия до езерото Матка: 10 евро (организира се при група от минимум 30 желаещи).
*доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 2 лева; от 71 до 75г. – 4 лева; от 76 до 85г. – 7 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.

 
ТА "Дари Тур" има сключена застраховка отговорност на туроператора в ЗК "Евро Инс" АД.
Оферта № Е869
Бюлетин