8 романтични места в Дубай, които трябва да посетите с вашият партньор

26 05 2021 г.
8 романтични места в Дубай, които трябва да посетите с вашият партньор
Планирате романтична среща или искате да прекарате малко време насаме с партньора си?
Предлагаме ви идеалните романтични места за разглеждане в Дубай.


1. Посетете Любовното езеро в Ал Кудра
Вземете любимия си човек и разгледайте тази сърцевидна красота в Ал Кудра. Отидете до върха на хълмовете и изпишете думата любов в пясъка, заедно с любимия човек. Това е идеалното място за романтични снимки, за да създадете незабравими спомени.


2. Разходете се из девствените плажове на Дубай
Хванете се за ръце, разходете се по бреговете на пясъчните плажове в Дубай, докато вълните се разбиват в краката ви. Гледайте залеза в хоризонта, от многото плажове на Дубай. Те винаги са едно чудесно романтично място за вас и партньорът Ви.


3. Среща за вечеря сред морето
Резервирайте Dhow Cruise ( Да́у, понякога до́у или дха́у – общото име на различните арабски водни съдове) и отидете на вечеря с партньора си. Насладете се на  реката и Марината, прекарайте една незабравима романтична вечер насред морето. Бъдете сигурни, че това е перфектната среща, с добра храна и страхотна атмосфера.4. Попитайте я “Ще се омъжиш ли за мен” на върха
Има нещо в небостъргачите и емблематичните сгради, което го прави още по-романтично и сладко. Изкачването до върха и гледката към целия град ще остане завинаги във Вашето сърце. Напълно препоръчваме да го изпробвате!5. Филм под звездите
Насочете се към киното на покрива на Wafi City и гледайте класически филм под лунното небе, докато оставяте вятъра да духа в косите Ви. Отпуснете се и прекарайте една вечер, гледайки романтичен филм с вашата половинка.


6. Изследвайте звездите с любимия човек
Пустинята Ал Куаа има район, известен като най-тъмното място в Дубай. Перфектно  място за съзерцаване на звездното небе. Вземете със себе си комплект за пикник, пребройте звездите, прекарайте перфектната романтична вечер заедно далеч от шума на града.


7. Lock Bridge - мостът с катинарите
Напишете имената си на катинара и го заключете на решетките на моста за вечни времена. Това пресъздава романтиката на Париж точно тук, в Дубай. С камиони за храна наоколо, можете също да изберете някои страхотни бързи закуски, за да вечеряте тук.


8. Създайте си спомени в Miracle Gardens
Има нещо невероятно романтично в цветята. А в Miracle Garden можете да намерите цветя в изобилие. Цветя, образуващи сърца и различни други формации, това също е идеалното място за фотосесия на двойки.
Всички новини

Дубай