За нас

Дари Тур е туристическа агенция с лиценз за туроператор и туристически агент РКК - 01-05946, с насоченост към групови и индивидуални пътувания. Нашата основна цел е да бъдем максимално полезни на Вас, на Вашата компания, служители и семейство.

Селектирайки всичко най-добро, което се предлага на българския туристически пазар от най-големите български и чужди туроператори, създавайки собствени програми ние ще Ви спестим време и средства в тази толкова динамична обстановка.

Ако трябва да опиша дейността на фирмата накратко, бих казала:
- ние предлагаме от А до Я всичко- групови и индивидуални пътувания, екскурзии и почивки в страната и чужбина, самолетни и автобусни билети, резервации, организиране на бизнес мероприятия.

Ставайки абонат на нашата система, ние се ангажираме, напълно безплатно, да Ви изпращаме ежемесечно списък с екскурзии, реклами на хотели, оферти за празници по интернет. При проявен от Ваша страна интерес, ще Ви предоставим пълна информация за програмата на посочената от Вас екскурзия или мероприятие.

Ако имате конкретни желания (организиране на екскурзии или мероприятия за Вашите служители или др.), моля пишете ни или се обадете на тел. 042/ 600 223, GSM 0894/ 416 029

Ние сме на Ваше разположение по всяко време. Като наш абонат ние имаме удоволствието да Ви предоставяме отстъпки от цената на билетите, хотелските нощувки, пътувания и екскурзии.
 

Нашата история


Дарина Денева - управител на туристическа агенция Дари ТурОще от малка Дарина Денева (управител на „Дари Тур“)  мечтае  да пътешества, в своите игри тя  обикаля  света. Завършва  Гимназия с преподаване на чужди езици в Стара Загора, след това Икономически Университет - Варна, специалност  Международен Туризъм. Работи няколко сезона в Слънчев Бряг като администратор и организатор на туристически услуги. 

През 2007 година решава да създаде собствена туристическа агенция. „Дари Тур“ започва своята дейност през ноември 2007 година. Двете със своята съученичка и приятелка Изабела започват да откриват света. Поклон пред самоотвержеността на Изабела.

Първото организирано пътуване е до Мармарис, Турция през пролетта на 2008 г. И до днес  Дарина пази скъпи спомени за първите туристи, които и се довериха тогава. Винаги ще бъде благодарна и на Сергей Узунов, историк и екскурзовод, който пише книги за Истанбул и Турция. Никога няма да забрави неговите думи:: „ с моето екскурзоводство и с твоята организация ти ще станеш известна“.  И наистина, екскурзиите до Истанбул печелят фенове и клиенти. 

Веднъж посетили Истанбул и турските курорти, туристите търсят нови дестинации.  Следват пътувания до Европейските страни - Италия, Австрия, Хърватия, Испания, Германия, Гърция, Чехия, Унгария, Франция. И тук е мястото да споменем с огромно уважение името на Румяна Титерякова, човекът който със своите безценни съвети и опит помага в осъществяването на много европейски турове.

Клиенти на агенцията стават частни фирми, училища, държавни институции. Групи по интереси възлагат на агенцията организирането на пътувания. С тях Дарина открива и Дубай, Португалия, Русия, Малта.

Агенцията преминава в друг етап от своето развитие – организирането на самолетни екскурзии. Нейни клиенти са хора от цяла България.  Дарина  води групите в 80% от пътуванията. Най- голямото удоволствие за нея е когато чуе: „ доволен клиент ми препоръча вашата фирма“. Каква по –голяма награда от това за нея и трите момичета в агенцията.  А това се случва доста често...