Atlantis, The Palm - Насладете се на луксозно курортно изживяване като никое друго.

04 11 2021 г.
Atlantis, The Palm - Насладете се на луксозно курортно изживяване като никое друго.
Ако търсите ваканционна дестинация на едно място, Atlantis, The Palm има всичко. Едно от най-посещаваните места в Дубай, не е чудно, че тази петзвездна дестинация на остров “Палмата” се появява на толкова много пощенски картички, празнични селфита и публикации в Instagram. Можете да очаквате безкрайни развлечения със заведения за хранене от световна класа, уникални аквариумни гледки и изключителни архитектурни подвизи в този световно известен луксозен хотел.

Масивният курорт се простира на няколко акра, предлагайки 1539 стаи, ексклузивни суити и "супер суити", включително така силно желаните подводни стаи. Ще се потопите в свят на чудеса, докато се разхождате из фоайето, с изискания си декор, сложни скулптури и осветление - всичко в синхрон. Можете също така да се насладите на безпрецедентна гледка към хоризонта на Дубай от своето местенце в Палм Джумейра.

Открийте заведения за хранене и забавление в Atlantis, The Palm. В допълнение към безупречния плаж и многото басейни, атракциите включват аквариума Lost Chambers, аквапарка Aquaventure и залива Dolphin - осигурявайки семейни забавления за дни напред. Можете също така да пазарувате в широка гама от ексклузивни бутици и магазини. Искате ли да се радвате на слънцето и да се насладите на полезен брънч? Опитайте широката гама от ястия в бюфетите. Изпробвайте голямо разнообразие от ресторанти и обекти, подкрепени от знаменитости, включително Bread Street Kitchen на Гордън Рамзи, Hakkasan и много други.

Искате ли да си починете и да се отпуснете? Доверете се на успокояващите процедури на ShuiQi Spa and Fitness, за да повишите вашата енергия и да повдигнете духа си. Ще намерите идеалния микс за незабравима почивка в Atlantis, The Palm и луксозно изживяване в Дубай, като никое друго. Ако искате да го посетите само за ден, можете лесно да стигнете до Атлантик чрез услугата за монорелси на острова.
Всички новини

Дубай