Как да оползотворите екскурзия в Мармарис, Турция

12 08 2015 г.
Как да оползотворите  екскурзия в Мармарис, Турция
Мармарис е едно от онези места, които могат да се похвалят с всякакви неща – чисти плажове, отлично ветроходство, приключенски спортове, ресторанти от висок клас, интензивен нощен живот с дискотеки и нощни клубове от световна класа, разкошни местни вина и средиземноморско слънце. Да не говорим за историята! Има само няколко места в света с такава историческа красота.Разбира се, ако за първи път ви предстои екскурзия до Мармарис, Турция, то вероятно ви интересува какво можете да правите там, за да си прекарате наистина страхотно и почивката ви да бъде пълноценна. Именно поради тази причина сме подбрали няколко неща, които можете да правите, докато сте в Мармарис, Турция.
Един ден можете да прекарате на плажа Ичмелер.
Ичмелер е красив  плажен курорт, намиращ се само на 8 км от големия и оживен курорт Мармарис. Боровите гори се вливат в цялата атмосфера на Средиземно и Егейско море, а плажа е наистина живописен на фона на величествените планини…
Освен да се разходите или попечете, също така, можете да се възползвате от възможността да се забавлявате с някой от водните спортове и игри, които се предлагат там.
Втори ден можете да отделите за разходка до Далян, Каунос.
Далян е като чудо на природата, където морето и езерото се сливат. Районът е известен със златистия си плаж Изтузу, Карета Каретас, лековитите далянски кални бани и древния град Каунос.
Трети ден – посетете остров Седир – острова на Клеопатра
Остров Седир е известен още и като Островът на Клеопатра. Той е известен със своите кристално чисти води и отличен плаж със златист пясък.
Мармарис - аква паркове
Едва ли представите ви за почивка са свързани единствено с обикалянето и разглеждането на забележителности. Има и по-модерни забавления, които можете да съчетаете с традиционното разглеждане на красиви места, когато сте на почивка.
Аква парковете са страхотен начин да се забавлявате през 4-ти ден от ваканцията ви в Мармарис, Турция.
Сафари Тур с джип
Сафари туровете с джип са една от най-популярните атракции в Мармарис. Чудесен начин да отбележите пети ден от ваканцията си! Можете да се насладите на пътуването сред мръсотия, прах, павирани пътища и всичко характерно за един приключенски сафари тур с джип в Мармарис.


 
Всички новини

Турция