Топ 7 плажовете в Дубай, които трябва да посетите.

02 04 2021 г.
Топ 7 🌴плажове в Дубай
Дубай има много плажове, простиращи се по крайбрежието на Персийския залив, и въпреки че някои от тях са застроени от луксозни курорти и плажни клубове, все още има много брегова ивица с плажове, които може да посетите.

ТОП Оферти за Дубай 2021


1. Кайт бийч
Най-добрият плаж за кайтсърф и дейности на открито
Kite Beach, дълъг и девствен участък от бял и супер чист пясък., Има много неща които да правите там, като кайтсърф, плажен тенис, плажен волейбол и каяк. Плажът разполага с много съоръжения, включително душове, Wi-Fi, тоалетни и зони за смяна.
В петък и събота е създаден крайбрежен пазар на камиони за хранителни стоки, кафенета и подвижни магазини, които примамват големи тълпи от хора. Ако искате да плувате през нощта, можете да се потопите след залез слънце по югозападния участък на плажа Кайт, който е осветен от 40 фута високи вятърни и слънчеви прожектори, както и екипи със спасители.


2.Сънсет Бийч

Най-добрият плаж за сърф и гледка към Бурж Ал Араб
Широкият пясъчен обществен плаж на север от хотел Jumeirah Beach е идеален за снимане на Вашето селфи на фона на Бурж Ал Араб. Sunset Beach е и единственият плаж за сърфиране в Дубай, с малки до средни вълни, които са идеални за начинаещи. Дубай не е Хавай (там вълните са средно 2 фута), но това не пречи на нарастващата общност на сърфистите да порят вълните. Първите подходящи месеци са от декември до февруари, въпреки че октомври, март и април също могат да доведат до прилични вълни и забавления.


3.Плаж JBR

Най-добрият плаж за престой за цял ден
Плажът JBR е чист, прекрасен плаж с много съоръжения, включително душове, тоалетни и съблекални, разположени в характерни панелни постройки. Децата могат да си играят на хладно в зоната за забавления, а дори има фитнес на открито за фитнес маняците. Тъй като е точно до градските площади на The Beach at JBR и The Walk at JBR, има голям избор на ресторанти и кафенета на близо. Има великолепни гледки към новото колело за обсерватория Айн Дубай, което трябва да се отвори към края на 2021 година.


4. Ники Бийч Дубай
Най-добрият плаж, който може да се види и трябва да бъде посетен
Модният Nikki Beach Дубай е удоволствие на зараждащия се полуостров Pearl Jumeirah. Тук може да видите богати хора с бронзови красиви тела, в известния плажен клуб, дошли за да се забавляват в обширния басейн, да починат на шезлонг леглата или пък да се наслаждават на храната от морски дарове, а защо не и да посрещнат залеза с чаша в ръка.


5. Плажният парк Ал Мамзар
Най-добрият плаж за семейства
Озелененият плажен парк Al Mamzar се състои от дълга поредица от пет прекрасни пясъчни ивици, с изобилие от подходяща за семейства инфраструктура, включително плувен басейн, детски площадки, места за пикник с барбекю, водни спортове и велосипеди под наем, снек барове, тревни площи, Smart Палми за Wi-Fi достъп и климатизирани кабини. Заведенията за храна са минимални, така че може да си направите пикник.


6. La Mer
Най-добрият плаж за разглеждане на новостите в Дубай
С магазини, ресторанти, аквапарк, плаж с хамаци и огромен парк за игра, La Mer е една от най-новите дестинации на брега на Дубай, открита през 2018 г. Безплатно е да се печете или да се разхождате из комплекса, децата със сигурност ще харесат надуваемата детска площадка. Ще се почувствате в рая, когато видите избора от места за хранене, с много кафенета и ресторанти наблизо.


7. Клуб Мина
Най-добрият плажен клуб за най-малките
Разположен по протежение на повече от четвърт миля частен плаж, Club Mina е фамилен фаворит благодарение на петте си басейна (включително сенчести за деца), детски клуб и център за водни спортове. Приятно предложение за възрастни е менюто с коктейли в бара за плуване. Децата получават безплатен вход във вторник.

ТОП Оферти за Дубай 2021
Всички новини

Дубай