Чували ли сте за Jumeirah Marsa Al Arab 5 ***** Deluxe?

Той ще заработи през 2023 г.

Новият хотел допълва трилогията на морските хотели Джумейра...
Хотелите в Дубай не могат да станат по-известни или разпознаваеми от Бурж Ал Араб. Хотелът с формата на платно е световно известен, а съседният хотел Jumeirah Beach е проектиран като вълна, която да го допълва.

Сега до тях ще отвори трети хотел с океанска тематика, завършвайки трилогията на морските хотели в Джумейра. Jumeirah Marsa Al Arab ще се намира до хотелите, на мястото, което преди това беше заето от бар 360. Беше обявено, че проектът е в ход от затварянето на бара и ще бъде готов през 2023 г.

Jumeirah Al Marsa е проектирана в стила на футуристична суперяхта и ще включва 386 стаи и апартамента, както и четири мезонета, както и 83 луксозни хотелски апартамента, сгушени сред частно озеленени градини. Обещават ни и над 10 внимателно подбрани ресторанта и барове, включително нова концепция за четири ресторанта в едно.

Просторният хотел може да се похвали с четири метра високи тавани във всичките 390 стаи, апартаменти и мезонети, като много от тях имат 11 метра широки балконски прозорци от пода до тавана. Гостите ще оценят луксозния интериор, гардероби и бани с красива гледка. Всички стаи предлагат панорамна гледка към Персийския залив.

Фокусиран върху уелнес и релаксация, курортът ще разполага с голям кръгъл басейн, семеен инфинити басейн и частен VIP басейн за възрастни, както и инфинити басейн, разположен в триетажен спа и фитнес център с площ от 3500 квадратни метра.