Най -популярните забележителности и екскурзии в Мармарис (Част 2)

Повечето летовници пътуват до Мармарис заради прекрасното време и красивия крайбрежен пейзаж на Средиземно море. Независимо от това, не бива да пропускате да посетите интересните забележителности.

Разходка с корабче до Родос

Разходка с корабче до Родос

Ако искате да направите екскурзия по море, трябва да резервирате еднодневна екскурзия до гръцкия остров Родос! Пристанището и старият град на Родос си заслужават особено внимание. Но град Линдос определено си заслужава да бъде посетен!

Руини на град Ефес

Руини на град Ефес

Еднодневна екскурзия до руините на световноизвестния древен град Ефес ви води до едно от „Седемте чудеса на света“, могъщият храм на Артемида. Статуите, римските бани, храмовете и къщата на Майка Мария очакват туристи, които са ентусиазирани от историята и ще ви върнат във времето, когато някога Клеопатра е отсядала тук.

Национален парк Мармарис

Национален парк Мармарис

Паркът е създаден през 1996 г. и е най -посещаваният природен резерват в Турция. Националният парк се намира в средата на красивата природа над залива Мармарис, заобиколен от нежен хълмист пейзаж с гъсти борови гори и магически портокалови горички. Пешеходните пътеки водят до най -красивите места в недокосната природа. Ако не ви се ходи пеш, можете също да разгледате този естествен рай на кон.

Нощният живот в Мармарис

Нощният живот в Мармарис

За нощните сови „Bar Street“ в пристанището е дестинацията.
Можете също така да превърнете нощта в ден в клубовете на ол инклузив хотелите и да танцувате до ранните часове на сутринта. Партитата започват в ресторантите или музикалните барове и след полунощ продължават в големите, модерни места като „Crazy Daisy Club“. Плажът Uzunyali е втората гореща точка за парти в Мармарис.

Има много барове и клубове, където можете да се забавлявате с музика на живо и представления. Какво ще кажете за гореща нощ на парти лодка? Партита с ол инклузив обслужване и спиране в отдалечени заливи за къпане обещават пищни нощи. Като цяло Мармарис е фантастична туристическа дестинация, която вдъхновява с безк райни плажове мечти, тюркоазено синьо море, древни забележителности и много възможности за екскурзии сред природата.

Какво чакаш? Все още ли търсите подходящ хотел, за да откриете Мармарис за себе си?

Списък оферти - Турция