Трите най -красиви плажа в и около Бодрум

Острови за къпане насред кристално чисто море, равни пясъчни плажове и силен вятър за любителите на водните спортове: Бодрум има подходящия плаж за всеки.

Bitez в портокаловите горички

Bitez в портокаловите горички

На около 7 км западно от Бодрум се намира района Bitez.
Оттук пътят към плажа Битез се вие ​​през широка плодородна долина, пълна с овощни градини, до плажа с формата на полумесец. Водата в живописния залив е плитка и затова е подходяща и за семейства с деца, които могат да построят своите пясъчни замъци тук.

Заливът е известен със своите отлични условия за вятър, които предлагат идеални условия за уиндсърфисти и кайтъри, особено следобед. Най -високата сграда в живописното място е минарето на джамията, което доминира над плажа. Голям избор от плажни барове ви очаква на плажа, предлагайки ви сенчести места за освежаване. Точно зад плажа има цитрусови насаждения, ароматът на цветя, който ви освежава през пролетта. Прекрасно място за релаксиращ ден край водата.

Плаж Яхши: популярен семеен плаж

Плаж Яхши: популярен семеен плаж

Зад Ортакент тя минава през дългата долина на Ях до плажа Яхши.
Двукилометровият плосък пясъчен плаж е по -просторен от този в Битез. Пътят минава успоредно на плажа, от който много пътеки водят до крайбрежната алея. По малките пътеки има магазини, кафенета и снек -барове.

Много млади турски семейства прекарват ваканциите си в Яхши и през разгара на сезона се чувствате като на детска площадка на плажа. Почти в средата на плажа има център за водни спортове с гигантски надуваем подскачащ замък във формата на планина. Разбира се, абсолютният хит за децата - родителите за съжаление нямат достъп до плаващата планина.

Съвсем различно: плажът в Гюмюслюк

Съвсем различно: плажът в Гюмюслюк

Гюмюслюк се намира в западния край на полуостров Бодрум.
Живописното място е построено върху руините на древния град Миндос. Той дължи замразяването на строителството на това обстоятелство, което попречи на красивия залив да бъде превзет от масовия туризъм.

Плаж в Гюмюслюк с множество ресторанти край морето Гюмюслюк от години е известно сред турските интелектуалци и художници. На самия плаж, където между другото не можете да плувате, има много таверни . В романтичната светлина на залеза се създава несравнима атмосфера, която може да се опише като въплъщение на средиземноморския начин на живот. Крайбрежната алея край водата е идеалното място, ако обичате спокойна разходка вечер.

Списък оферти - Турция