Четири причини да изберете почивка в Португалия

24 01 2017 г.
Обиколили сте близките държави, отпочивали сте няколко пъти в Гърция или Турция, стигнали сте дори до Дубай? Иска ви се нещо екзотично, непознато, но все пак в границите на Европа?
Ами тогава си организирайте една екскурзия до Португалия с http://dari-tour.com/!

4 причини да изберете почивка в Португалия

 
*Екзотична и малко позната

Въпреки, че Португалия се намира в Европа и се посещава от милиони туристи от цял свят, за нас българите тази страна е все още непозната. Българският турист се насочва към по-популярни дестинации като Италия, Испания, Франция, но незнайно защо подминава Португалия. А страната е красива, с древна култура и изключително много архитектурни, исторически и природни забележителности, които си струва да се видят.

*Добри цени

В Португалия цени са поносими за българския турист, а ако резервирате своята почивка или екскурзия в Португалия предварително в някоя туристическа агенция като http://dari-tour.com/ ще ви излезе още по-изгодно.

*Вкусна храна

Тук ще вкусите истинска, домашно приготвена храна, която няма да съсипе определения ви бюджет. Португалия е страна, в която заведенията за бързо хранене не са почит за сметка на заведенията, които предлагат вкусна, домашно приготвена храна, така че можете да доставите наслада на сетивата си с традиционни ястия като калдо верде (супа от картофи и зеле), ароз а кабидела (пиле с ориз) или бакаляу (пържена треска)

*Красиви и древни градове

Трудно ще ви е да обиколите всички популярни градове в Португалия, но можете да направите първи опит избирайки една екскурзия до Португалия.
При първото си посещение задължително трябва да разгледате Лисабон. Градът е не само столица на Португалия, но и най-големият град и единствената европейска столица, която е разположена на брега на Атлантическия океан. Обиколката на Лисабон, с неговите безброй забележителности ще ви впечатли изключително много. Освен Лисабон не пропускайте да посетите дори само за няколко часа Порто, Синтра, Фатима, Авейра. А следващият път (защото сме сигурни, че ще се върнете отново в Португалия) Мадейра, Гимараеш, Албуфейра ще ви очакват, за да ви пленят с красотата си.
 
 
 
 
 
Всички новини

Португалия