Екскурзии Дубай

С Дари Тур в Дубай!
Защо да пътуваме с Дари Тур в Дубай?

  •          Осемгодишен опит в организиране на екскурзии до Дубай;
  •       Сериозни партньори в Дубай, които ни  подкрепят и помагат;
  •          Много доволни клиенти;
  •          Грижата и вниманието към туристите са наше верую;
  •          Ние се отнасяме с голямо внимание към всяко желание на туристите. За нас клиентът е много важен и е номер едно;
  •       Стремим се да направим туристите щастливи и да им създадем незабравими спомени

 

ЗА ДА УЛЕСНИМ ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ СМЕ ПОДГОТВИЛИ СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС РЪКОВОДСТВО ЗА ПЪТУВАНЕ ДО ДУБАЙ. РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРОГРАМИ И СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ЕЛЕКТРОННОТО НИ РЪКОВОДСТВО!


  

Дубай - един магичен свят на неповторим лукс, толератност, търпимост и приемане. Те нямат дълголетна история. Основан  през 1835 година от племето Бени Яш, историята на Дубай се дели на два етапа - преди откриването на нефта и след  това.  Въпреки че историята им не е изпъстрена с исторически дати и събития, те са пример за подражение на целеустременост, полет на мечтите,  дисциплина,  амбиция и нестихващ устрем към нови хоризонти. Тук няма невъзможни неща. И не заради парите и нефта, а заради духа и смелостта да реализираш мечтите си. И най-вече заради това, да си толкова прозорлив , че да можеш да виждаш десетилетия напред и с ум и дръзновение да създаваш един свят, който няма аналог. Когато поискат да разкажеш за Дубай, думите не стигат. Няма достатъчно епитети, за да опишеш  красотата,  атмосферата, емоциите. За това обикновено отговора е: не може да се опише с думи, трябва да се види.
Почивка в Дубай? Ако още не сте били на екскурзия или почивка в Дубай, значи е време да разгледате офертите, които ви предлага Дари Тур.
Защо да почивате в Дубай?
Въпросът не е много на място, тъй като едва ли има някой, който поне веднъж не си е мечтал да посети това уникално място. Дубай е сред най-популярните туристически дестинации, а през последните години е и любимо място на българския елит.
Тук забележителностите, които задължително трябва да посетите са толкова много, че можете силно да се затрудните какво първо да разгледате. Градът е смел, вълнуващ, интересен и много космополитен и ако решите да си подарите една почивка в Дубай с Дари Тур няма да съжалявате за решението си.
Какво не бива да пропускате да разгледате в Дубай?
Наистина забележителностите тук са много и всяко едно място има своята уникална атмосфера, но все пак има няколко места, които никой пътешественик не бива да пропуска.
  • Dubai Mall - За дамите (а и не само за тях) най-вълнуващото изживяване е посещението на най-големия търговски център в света - Dubai Mall. В супер луксозния търговски център над 600 световноизвестни марки предлагат своите продукти, така че за дамите ще е празник на сетивата.
  • Пазарът на златото (Gold Souk) - Никоя екскурзия или почивка в Дубай няма да е пълна, ако не посетите най-големия в света пазар на Златото. Разположен в старата част на града, пазарът ще ви остави без думи, още щом стъпите на негова територия. Тук буквално ще се изгубите сред многобройните сергии и златарски магазини и сме сигурни, че ще си спазарите поне едно малко бижу за спомен.
  • Сафари в пустинята - Предполагаме, че поне веднъж ви се е искало да сте арабски шейх или принцеса, да яздите камила и да се разходите из пустинята. Е, ако искате да се почувствате като герой от приказка, едно сафари в пустинята на Дубай със сигурност ще ви помогне да сбъднете фантазията си поне за няколко часа.
Бюлетин