Пътувания до Турция

Турция: Перфектна комбинация от културни забележителности и релакс
Екскурзиите и почивките в Турция отвеждат посетителя на забележителни места, наситени с история, и до пулсиращия мегаполис Истанбул, където се срещат Европа и Азия.
Изключителни пейзажи, степи, подобни на пустинята, и прекрасни, зелени долини с ароматни цитрусови дървета, характеризират тази слънчева туристическа дестинация. В страната, където се срещат Средиземно и Егейско море живописни скали, архитектурни шедьоври и внушителни, просторни хотелски комплекси образуват перфектната обстановка за луксозно ваканционно пътуване. Източните базари с подправки и великолепни бижута, както и изключителните дизайнерски бутици изпълняват най-смелите ви мечти и съблазняват дори постоянните посетители, да се върнат у дома, натоварени със съкровищата на Ориента.
Комбинацията от традиционни техники и съвременни съоръжения създава уелнес процедури в парната баня на типичния хамам, които биха задоволили дори високите изисквания на глезените султани.
В допълнение към релаксацията, спортните натури могат да се насладят на изключително добре проектирани зелени площи. Позволете си да бъдете увлечени от вятъра и морето и да изживеете уникални моменти с многобройните водни спортове, които се предлагат. Фантастичните хотели във ваканционните курорти осигуряват незабравими плажни почивки на популярната турска ривиера.