Пътуване до Дубай

С Дари Тур в Дубай!
Защо да пътуваме с Дари Тур в Дубай?

 •          Осемгодишен опит в организиране на екскурзии до Дубай;
 •       Сериозни партньори в Дубай, които ни  подкрепят и помагат;
 •          Много доволни клиенти;
 •          Грижата и вниманието към туристите са наше верую;
 •          Ние се отнасяме с голямо внимание към всяко желание на туристите. За нас клиентът е много важен и е номер едно;
 •       Стремим се да направим туристите щастливи и да им създадем незабравими спомени

 

ЗА ДА УЛЕСНИМ ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ СМЕ ПОДГОТВИЛИ СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС РЪКОВОДСТВО ЗА ПЪТУВАНЕ ДО ДУБАЙ. РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРОГРАМИ И СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ЕЛЕКТРОННОТО НИ РЪКОВОДСТВО!


  Ваканция в Обединените арабски емирства - пътуване за малки и големи
Едва ли друга дестинация може да предложи толкова голямо разнообразие, колкото Обединените арабски емирства. Изживейте своята незабравима ваканция в Персийския залив. Ваканцията в ОАЕ впечатлява с контрасти -  с море и пустиня, с базари и най -добрите търговски центрове. Оставете се да бъдете очаровани от смесицата от традиция и модерност.

Защо да отидете на почивка в Обединените арабски емирства?
 • Само на четири часа и половина с полет. Няма друга далечна дестинация до която може да стигнете толкова бързо
 • Гаранция за добро  време през цялата година
 • Най -добрите температури през зимата, най -добрите цени през лятото
 • Страхотно  съотношение цена / качество и предлагане
 • Традиция и модерност: Исторически паметници и ултрамодерни очертания
 • Семейна туристическа дестинация с игри и забавления и много атракции за деца и възрастни в увеселителни и водни паркове
 • Рай за  пазаруване в модерни търговски центрове или традиционни базари
 • Вълнуващи екскурзии в пустинята и романтични пътешествия по море
 • Незабравим нощен живот на макс 24/7
Обединени арабски емирства - почивка във футуристични градове
Най -известните градове в рамките на ОАЕ са Дубай и Абу Даби. Емблемата на пулсиращия мегаполис Дубай е Бурдж Халифа, най- високата сграда в света със своите  828 метра. Пред него се намира Дубайският фонтан , който прехласва туристите с изключителна хореография с водни струи, музика и светлинни ефекти. Втората емблема на Дубай е Бурж ал Араб, първата сграда построена на изкуствен остров, която очарова със своята архитектура, вътрешен дизайн и неподражаем лукс. Туристите също обичат Atlantis The Palm в Дубай .Построен на най-малката палма Джумейра , хотелът предлага изключителни емоции във водния парк и аквариума. Столицата на Обединените арабски емирства, Абу Даби, е не по -малко вълнуваща. Посещението на Голямата джамия на шейх Зайед в Абу Даби с нейния огромен персийски килим и кристални полилеи определено си заслужава. Приключенски настроените туристи посещават Ferrari World , закрит тематичен парк с над 20 атракции в Абу Даби. Вашата почивка в Обединените арабски емирства ще се характеризира със смесица от футуристични мегаполиси и традиционни пазари, където се предлагат най -добрите подправки.

Луксозен шопинг и традиционни пазари
Дубай и Абу Даби са  рай за шопинг маниаците. Местните базари, които предлагат фантастична гама от стоки, примамват туристите. Още с пристигането на пазарите ви заливат  впечатления от цветове и аромати идващи от откритите сергии, отрупани с подправки, фурми,  бонбони и други причудливи стоки, които предстои да разберем и опитаме.
В пазарите за злато в Дубай се предлагат невероятни бижута от злато, платина и диаманти с различен дизайн и размер. От изящни гривни, пръстени и обеци до огромни колиета, някои от които достигат изумителни  размери и цени, но разбира се цените се договарят и спазаряват. 
Силен контраст с шума и суетата на пазарите са супермодерните, екстравагантни търговски центрове в Дубай и Абу Даби , огромни по площ и разнообразие на брандовете. Дубай МОЛ, Емирейт МОЛ са сред най-известните центрове на модата, които нямат аналог по лукс, екстравагантност и качество на предлагане
 
Луксозни хотели, безбрежни плажове
Дубай е рай за любителите на плажове и водни приключения. Многообразието от плажове в Дубай предлага по нещо за всеки вкус. Кайт Бийч е най-добрия плаж за кайтсърф и дейности на открито, Сънсет Бийч е най- добрия плаж за сърф, Ники Бийч е най -добрият плаж, който може да се види и трябва да бъде посетен. И всичко това на фона на луксозни хотели, безкрайни развлечения и атракции които може да намерите само в Дубай.


Когато пътувате до Обединените арабски емирства, не е нужно просто да се приспособявате към културния контраст. Температурите през деня и през нощта също са много различни - понякога има разлика до 25 градуса през летните месеци. Поради високите температури трябва да се стремите към пътуване от ноември до април. Струва си да резервирате почивката си в Обединените арабски емирства рано, защото приятното време за пътуване е много ограничено. През много горещите летни месеци с външна температура до 50 градуса, в хотелите обикновено има свободни места. ОАЕ обаче са добре оборудвани срещу жегата: Всички хотели, търговски центрове, заведения на закрито имат подходяща климатизация. Затова вземете шал със себе си и не позволявайте на слънцето да ви заблуди.